18 de juny 2010

La Casa dels voluntaris i voluntàries a San Juan de Miraflores

Ja portem un mes i mig a Lima col·laborant amb la ong MATISEE a San Juan de Miraflores, un dels 43 districtes de la capital. Ens allotgem en una caseta situada en un turó que lidera tot el districte, just a sota d’una gran torre d’aigua. Les vistes son d’allò més interessants!
El barri no es que sigui precisament un dels barris més chic de Lima, sinó que te més aviat un to popular i la zona on estem nosaltres es d’allò més tranquila. Algunes botigues de queviures i locutoris composen básicament el comerç de la zona. Una mica més lluny trobem la zona anomenada ‘Ciudad’, cor de San Juan on trobem molta més activitat: un gran mercat, tot tipus de comerços i botigues, amb moltes paradetes de menjar, venda de fruita i de ‘tot una mica’ pels seus carrers.
La caseta on estem sembla a primera vista una mica precària, pero tenim totes les comoditats. Com no hi ha aigua corrent a la casa, hem d’omplir el tanc anant a conectar una manguera a una font una mica més amunt que es comparteix entre una desena de veïns.
Bona noticia, tenim tele per seguir el Mundial!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada