07 de maig 2010

De ral·li per Invasión.

Com aquesta setmana H, un jove de la Casa, tenia els exàmens per al carnet de conduir, M va agafar el cotxe de la Casa junt amb H, A i Hc per a fer unes pràctiques de conduir.
Havent arribat a les planes de Invasión, urbanització situada entre la Casa i Ayacucho, la lliçó comença. Posa primera, dóna-li al gas, segona, frena frena!
Al cap d’una estona de conduir, els vilatans ens fan senyes amb les mans, roda punxada...
H i A se’n tornen a la Casa per agafar les eines i la roda de recanvi mentre M i Hc es queden esperant davant el cotxe, aguantant el fred de la vesprada i els riures i mofes dels vilatans.
Al cap d’una bona hora, H i A tornen amb les eines, acompanyats per G i d’altres nois de la Casa, però sense roda de recanvi, sembla ser que n’ha havia però ara ja no.
Demanem als veïns i conductors de combis que ens deixin una roda, tots diuen que no. Amb tot, arriba en Willy amb la seva moto per endur-se a reparar la roda. Després d’una altra hora d’espera i fred, torna en Willy amb la roda, els nois la col·loquen i sorpresa, la roda en teoria reparada perd aire. S’ha de tornar ràpid a la Casa, M puja al volant mentre A li crida ‘posa tercera, fot-l’hiii fot-l’hiii!’ i O ja en pijama contesta atemorit ‘a poc a poooc, a poc a poooc!’

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada