08 de juny 2010

Poblat de Paracas

La darrera setmana, aprofitant que teníem una missió a Chincha amb la ong MATISEE, varem anar fins la regió de Pisco acompanyats per en Max (un altre voluntari de l’ong) per fer una mica de turisme. La ciutat de Pisco va quedar devastada pel terratrèmol del 2007, conseqüència d’això avui en dia hi ha força criminalitat ja que molta gent s’ha quedat sense res i la taxa d’atur és molt alta. És per això que varem decidir d’escoltar el consell dels habitants de la zona i fer un tour en taxi per Pisco per després anar directament cap a Paracas.
El petit poblat coster de Paracas es molt visitat a l’estiu sobretot pels limenys i turistes estrangers. La vil·la té molt d’encant amb el seu petit port pesquer, la seva Plaza de Armas, i els seus pelicans. A M li recordava a vil·les de la Costa Brava catalana com Cadaquès o Palamós amb el passeig marítim i els petits restaurants de menjar típic situats a la vora del mar, tres vegades més cars que de costum.
Amb tot això, la nostra estada a Paracas ens ha fet sentir paradoxalment com si estiguéssim de vacances dins el nostre viatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada