25 de juny 2010

La guerra de don Enmanuel

Abans marxar, una amiga ens va oferir un llibre de l’escriptor anglès Louis de Bernières, La guerra de don Enmanuel, tot aconsellant-nos de llegir-lo abans del nostre viatge. De fet, ens el vam endur a la motxilla i ens ha acompanyat durant dos mesos. Val a dir que estem ben contents d’haver-lo llegit sent una mica coneixedors del context local…
Tots aquells que ja heu anat a Sud-amèrica, si voleu retrobar velles i belles sensacions i tots aquells que encara no han posat els peus al subcontinent, obtenir-ne una pinzellada un tant irrisòria però no per això menys realista, us recomanem d’allò més aquesta lectura!
Per que us feu una idea, us transcrivim un extracte de la contraportada del llibre de la nostra versió en francès (4º edició ‘Editions Stock’ ‘La Guerre des Fesses de Don Emmanuel’): “Una càrrega salvatge i feroç a les dictadures llatinoamericanes mantingudes per democràcies de ‘mans netes’ dibuixada sota la narrativa fantàstica de Louis de Bernières, on els episodis còmics, tràgics i surrealistes es barregen per al plaer del lector”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada