18 de maig 2010

Anticucho

Moltes vegades quan viatges, et topes amb plats típics del país que a primera vista no semblen de bon grat. Cucs, escarabats, carn de cavall, serp, la llista es immensa i tots ells son autentiques delicatesen en alguns indrets del geoide. El dilema del viatger sovint es troba entre seguir els seus ulls estomacals i refusar de provar-los el mes amablement possible, o fer cas al seu esperit aventurer i fent el cor fort i la cara de fàstic, posar’s-ho a la boca a veure que passa. El resultat pot ser, o be escopir-ho i beure’s un litre d’aigua quasi sense respirar, empassar-s’ho i acabar amb unes cagarrines de ca l’ample, o be trobar-ho deliciós i donar-li la raó a tota una civilització que ho considera menjar de deus. En el nostre cas, aquesta es la opinió que ens ha quedat desprès de provar l’Anticucho, unes brotxetes de cor de vaca que no volíem provar per res del món, l’insistència dels peruans que hem conegut va fer que provéssim i ara com fan els bons limenys, sopem cada divendres…

3 comentaris:

  1. brrrrr... sorry però no comptis amb mi..
    ;)

    ResponElimina
  2. Es viatja amb els 5 sentits, molt bé si ho haveu provat!

    ResponElimina
  3. Estem d'acord amb tu eljames, ha valgut la pena deixar de costat les manies per una vegada i provar-ho, ara en mengem sempre que podem!

    ResponElimina